WAT GEBEURT ER TIJDENS EEN REIKIBEHANDELING?

 

Bij een persoonlijke en directe Reiki behandeling word je in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Het is aanbevolen om makkelijke niet knellende kleding te dragen.

 

Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven. Mijn ervaring is dat directe aanraking het beste werkt maar als iemand dit als onprettig ervaart, kan het ook door de handen iets boven het lichaam te houden.

 

Er kunnen emoties loskomen en je kunt ook fysiek dingen ervaren (bijvoorbeeld je buik kan erg gaan rommelen of je hoofd voelt zwaarder...)

Ik heb een aparte rustige ruimte waar ik een behandeltafel heb staan. Ik kan je eventueel bedekken met een deken zodat je het niet koud zal krijgen. Muziek of wierook kunnen in overleg gebruikt worden, afhankelijk van jouw wensen. Hoewel deze hulpmiddelen vaak standaard gebruikt worden, vindt niet iedereen dit prettig.

 

Gemiddeld ben je ongeveer een klein uurtje zoet met een behandeling.

Een behandeling kost gemiddeld rond de 20 euro maar voor mij is geld niet de belangrijkste drijfveer dus er is altijd ruimte tot overleg hierover.

 

Na de behandeling kunnen er ook nog emoties en dergelijke loskomen, drink voldoende water om te reguleren.

 

Afspraak maken?

Vul het contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Adres: 

 

Veldbloemenlaan 81

3448GL Woerden

Naam *
E-mail *
Adres *
Hoe heb je mij gevonden? *
Bericht *